Even voorstellen

Linda Steur - logopedist
Linda Steur

Hallo, mijn naam is Linda Steur en ik ben in 1997 afgestudeerd als logopediste aan de Hogeschool van Utrecht. In 1998 ben ik gestart met mijn Logopediepraktijk in Heerhugowaard. Hier heb ik 15 jaar met veel plezier gewerkt.
In 2013 vond ik dat het tijd werd voor een nieuwe uitdaging en sindsdien is mijn Logopediepraktijk onderdeel van Kinderpraktijk Paramee in Wognum. Het samenwerken met andere disciplines heeft veel meerwaarde bij de behandeling van kinderen.
Daarnaast ben ik in november 2019 gestart in Spanbroek in het prachtige pand van Yogavisie. Hier behandel ik zowel kinderen als volwassenen.
Ik ben allround logopediste; dat betekent dat ik in principe alle stoornissen op het gebied van stem, spraak, taal en gehoor behandel. Er is contact met andere disciplines, zoals ergo- en fysiotherapie, zodat er indien nodig overlegd kan worden. Ik heb mij gespecialiseerd in eet- en drinkproblemen bij baby’s en jonge kinderen (preverbale logopedie).
Verder ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF) en sta ik ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Tevens heb ik de nascholing Directe Toegankelijkheid Logopedie (DTL) gevolgd. Regelmatig volg ik bij- en nascholing op allerlei gebieden, zodat ik op de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen. Ook ben ik lid van Kwaliteitskring Heerhugowaard e.o. en de Werkgroep 0-2 jarigen.